Direcționează 20% din impozitul pe profit (valabil pentru persoane juridice)

Poți să ne ajuți să ajutăm. Poți redirecționa 20% din impozitul pe profitul firmei tale către Asociația Națională a Acusticienilor!

 

Statul impozitează orice veni cu 16%. Din acești bani, 20% se pot direcționa către o organizație nonprofit. Acești bani, ne ajută să susținem activitatea și să facem cât mai multe fapte bune pentru copiii și adulții care nu își pot permite aparate auditive. Ai posibilitatea ne fii alături în toate demersurile noastre și să ne susții cu 20% din impozitul pe venit al firmei tale.

 

Cum poți redirecționa?

Ei bine, procedura de redirecționare este simplă.

Iei legătura cu noi, iar noi te vom ghida pas cu pas.

Se va trimite către sediul nostru, un contract de sponsorizare completat în două exemplare semnate și ștampilate. Ulterior unul dintre acestea va fi semnat si stampilat de noi si returant catre firma ta. Acest contract este dovada redirectionării a 20% din impozitul pe profit.

 

Nu ai înțeles?

Sigur vei găsi in A.N.A. pe cineva care sa iti fie alaturi și să te ghideze pas cu pas.

 

Alege varianta prin care ne susții.

Dacă dorești să ne susții prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit, click aici.

A.N.A. este Membru A.E.A.

Suntem mândri să spunem că Asociația Națională a Acusticienilor face parte din Asociația Europeană a Specialiștilor în Aparate Auditive. AEA (European Association of Hearing Aid Professionals) a fost fondată în anul 1970 și are sediul la Bruxelles înca din 2008. Este...

read more

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Până la 25 mai 2024 poți direcționa către Asociația Națională a Acusticienilor 3,5% din impozitul pe venit. Acești 3,5% din impozitul pe venit direcționați către Asociația Națională a Acusticienilor pot ajuta la: – achiziționarea de aparate auditive, accesorii...

read more