Povestea de suflet a unui acustician!

Ultima perioada a reprezentat o provocare pentru toata lumea. Nesiguranta, frica de necunoscut, pandemia in sine, ne-a facut parca sa uitam sa zambim si sa aducem zambete…

Eu, Alexandra, fac parte din Asociatia Nationala a Acusticienilor de mai bine de 3 ani si aduc zambete pe fetele copiilor nevoiasi. Da, chiar si in aceasta perioada grea, in care empatia fata de problemele celor din jur nu prea isi mai gaseste loc, alaturi de Asociatia Nationala a Acusticienilor am reusit sa fac minuni pentru alte minuni de copii hipoacuzici, ce provin din familii fara posibilitati.

Si acum imi tresare inima de bucurie cand ma gandesc la G.R., fetita care ne calca pragul cabinetului de mai bine de 12 ani. Inca de la 4 anisori poarta aparate auditive iar parintii intodeauna au facut eforturi mari sa-i achizitioneze aparate noi, ori de cate ori era nevoie. Asta s-a intamplat pana la un moment dat, cand posibilitatile financiare nu mai existau. Imi amintesc parca a fost azi.. Termina clasa a 8-a, urma sa intre la liceu si avea mare nevoie de aparate noi, performante, care sa o ajute sa-si depaseasca deficienta in noua etapa din viata ce urma sa vina. In plina pandemie nu avea nicio speranta.. Dar A.N.A a gasit solutia. Ii oferim aparate gratuite performante, fara sa asteptam nimic in schimb. Pentru ca asta facem noi, aducem bine si binele se intoarce prin zambetele si fericirea de pe chipul ei si al tuturor celor aproape 200 de copii protezati gratuit. G.R, fetita care acum are 16 ani, imi insenineaza fiecare zi de luni, in care ma intreaba ce fac si cum sunt. Cand vine pentru verificarile periodice, stam la povesti cu ea si mama, constatand ca viata la liceu este frumoasa chiar si cand nu auzi, daca ai aparatele auditive potrivite.

   Este un sentiment pe care nu il pot descrie in cuvinte. Ganditi-va cum va simtiti cand ii faceti o surpriza propriului copil, cand ii simtiti fericirea din ochi. Eu fac asta nu doar copilului meu, ci lunar altui si altui copil. Si da, ma face sa nu uit ce inseamna omenia, sensibilitatea si bunatatea.

Multumesc, Asociatia Nationala a Acusticienilor! Sa facem cati mai multi copii fericiti impreuna!