Despre Noi

Despre Asociația Națională a Acusticienilor

Pe 13 Mai 2004 lua naștere Asociația Națională a Acusticienilor, care își propune promovarea, susținerea și apărarea intereselor economice și juridice ale membrilor în fața autorităților interne și internaționale.

Odată cu trecerea timpului, Asociația Națională a Acusticienilor avea nevoie de un scop superior, care să facă o lume mai bună. Așa a luat naștere campania în care vorbim ”Despre #bunătate și #copiifericiti”, prin care ne propunem să ajungem la toți copiii hipoacuzici proveniți din familii cu venituri modeste pentru a le oferi șansa la un auz excelent si la o viață normală.

Peste 400 de copii

Am făcut fericiți peste 400 de copii oferindu-le acces la sunete.

Peste 800 de aparate oferite

Am oferit până acum peste 800 de aparate auditive și multe consumabile.

Milioane de zâmbete

Suntem siguri că am oferit milioane de zâmbete beneficiarilor programelor noastre.

Privim către viitor

Ne-am propus să schimbăm vieți prin a oferi aparate auditive, accesorii wireless, olive și consumabile în mod GRATUIT alături de partenerii noștri. Cu toții lucrăm pentru un scop comun, iar membrii asociației alături de parteneri, fac posibilă desfășurarea programelor și finanțarea acestora.

Dezvoltăm continuu programe care îmbunătățesc viața persoanelor hipoacuzice din România. Ne dorim să creștem de la an la an și să îi ajutăm pe toți copiii cu pierderi de auz să crească și să se dezvolte fără nici o barieră. O viață plină de sunete înseamnă acces la informații și de aceea lucrăm zilnic pentru acest scop.

Ne bazăm pe responsabilitate și credem în oameni, de aceea Asociația Națională a Acusticienilor își propune să faciliteze în special copiilor din medii defavorizate, accesul la aparate auditive performante și prin acestea, acces la sunete, informație și o viață cât se poate de normală.

Ne-am propus următoarele:
>Sprijinirea furnizării de servicii la cele mai înalte standarde pentru persoanele hipoacuzice

> Integrarea persoanelor hipoacuzice în societatea noastră.

”Am decis să ajut pentru a face bine în jurul meu. Dacă fiecare dintre noi face puțin bine în jurul lui, diferențele sunt uriașe. Ajutându-i pe cei din jur, te ajuți pe tine, să vezi frumosul din oameni.”

D. N.

Este un sentiment pe care nu il pot descrie in cuvinte.. Ganditi-va cum va simtiti cand ii faceti o surpriza propriului copil, cand ii simtiti fericirea.

L.A.